NOT: Radyo Kayıtları İLK Adresine hoşgeldiniz. Radyoculara Yalakalık Yapmıyoruz! Radyo sevgimizi yükleme - indirme siteleriyle paraya dönüştürmüyoruz! Twitter ve Facebook dan bizi Takip edebilirsiniz.

ÖZEL HABER:Onur Deveci'den Serdar Gökalp'e sert sözler!

Son zamanların iyi yayın yapan radyocularından biride radyo vivada 9 aydır radyo dalgası programıyla onur deveci geçenlerde bir dinleyicinin yayına mesaj atıp ''senin bestfm de serdar yayında programını yapan serdar gökalp'le bir akrabalığın var mı?'' sorusu radyocu onur deveciyi kızdırdı.Ve şu yanıtı verdi:''beni onunla bununla karşılaştırmayın benim dinlediğim 2 radyocu vardır hatta şu anda biri yayında olan muzo ve cem ceminaydır saygı duyarım bu insanlara dedi.Beni karşılaştıracaksanın yani ismimi anacaksanız bu insanlarla anınız.Siz gidin o arkadaşa (serdar gökalp) sorun onun benle akrabalığı var mı diye.''konuştu.

Bestfm serdar gökalpden de yanıt gecikmedi.Serdar onurun bu açıklamasından 3 gün sonra bir bayan yayına bağlanıp ''geçenlerde bir radyocuya msj atım sizin sesinize benzetim onu dedi ve onurun sölediklerini söledi.Serdar ise şöle yanıt verdi'' arkadaşlar o arkadaşımız geçenlerde yani 1 ay önce bayramda buraya radyomuza bizi ziyarete geldi oturdu çay içti sohbet ettik ve burada bayramlaştık hatta cem aslanda buradaydı elimizi öpüyordu vay be nasıl da orada aslan kesiliyor karşımızda titriyor'' diyerek açıklamasını bitirdi.
(kaydı indirmek için haberin başlığına Tıklayınız.)

8 yorum:

  1. onur bence haklı iyi demiş

    YanıtlaSil
  2. vayy onur süper laf sokmuş

    YanıtlaSil
  3. yaa arkadaşlar bakın serdar 5 yıldır radyocu o arkadaş daha yeni böle yaparak nereye gelmek istiyor acaba.

    YanıtlaSil
  4. ben merve bence onur günde 4 saat yayın yaparak kendini kanıtlamış iyi bir radyocu kimse laf etmesin.

    YanıtlaSil
  5. Neden radyocular birbiri ile kıyaslanıyor ki?Herkesin farklı bir üslubu,buna bağlı olarak da farklı bir tadı var.Kimse kimseye benzetilmesin.Onur da iyi iş çıkartır Serdar da.Uzun zamandır Onur'u dinlerim çok da eğlenirim onu dinlerken.Kimseye bir terbiyesizliği seviyesizliği olmamıştır.Programını da çok iyi idare eder.Radyocular arasında laf taşıyp ''O öyle dedi beriki böyle dedi'' gibisinden laf taşıyanlar,lüzumsuz gerginlik yaratanlar bir zahmet çenelerini KAPATSINLAR!!!

    YanıtlaSil
  6. kaan

    feyzan neden öle düşünüyorsun ki bence böle haberleri yapmalılar kimin ne olduğunu bilelim.kim ne demişse yayınlanması taraftarıyım haberde emeği geçenlere tşkler.

    YanıtlaSil
  7. ben aslıarkadaşlar yorumlarınız güzel ama bakın riza selçuk la program yaparken birgün selçuğa sen yakında parayı bulur bizi satarsın değişti selçukta abi tersoyuz ama şerefsiz değiliz bir yere gitmem abi dedi ayrıldığı haftadan önce.Riza abi de sen gidersen zaten bende gelirim yanına yani ben de bestfm de kalmam der gibi konuştu.Fakat selçuk şuan bestfm de yok ama riza abi sözünü yedi hala o radyoda.Buna ne dersiniz keşke bu haber de geçen konuşmalarıda kaydedip yayınlasalardı.Yani böle siteler bence radyo dinleyicisi için çok iyi bişey kimin zamanın da ne dediğini ne yaptığından kanıtıyla haberdar olmak lazım.

    YanıtlaSil

*PROFİL HESABINIZ YOKSA ANONİM (İSİMSİZ) SEÇEREK YORUM YAPABİLİRSİNİZ...