NOT: Radyo Kayıtları İLK Adresine hoşgeldiniz. Radyoculara Yalakalık Yapmıyoruz! Radyo sevgimizi yükleme - indirme siteleriyle paraya dönüştürmüyoruz! Twitter ve Facebook dan bizi Takip edebilirsiniz.

Zeki Kayahan Coşkun (Matrax) : ''SALAK YAYINDA'' dedi.Serdar Gökalp (Serdar Yayında)

Kaydı indirmek için haberin başlığına Tıklayınız...
Zeki Kayahan Coşkun önceki akşam, Bestfm de Serdar Yayında programını yapan Serdar Gökalp 'e ağır sözler ve iddialarda bulundu. Serdar Gökalp ise Zeki Kayahan'ın bu sözlerini yalanlamayarak sessiz kaldı.İşte sadece bizde bulunan o kayıt:

35 yorum:

  1. uğraşçak birilerini arıyo asıl salak kendisidir çekemiyo serdarı serdar gibi olamadığı için aslında adının tam tersi olan biridir bu şahıs serdarın muhattabı bile olamaz. incir çakirdeği kadar beyniyle aklı sıra laf sokmaya çalışıyor serdar hiçbir programında kimseyle ilgili kötü bişey söylemezken bu adam bükemediği eli öpecek kadar hatsiyetli olmadığı için bu yollara başvuruyor su sahsa yorum yazmaya bile değmez. saçmalıklarıyla başbaşa bırakıyorum bu kişiyi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kim kimi cekemiyor acaba ? Hani tinagi bile olamaz diyorsunizya o yuzdenmi en cok dinlenen radyo prigramcisi ve programi..? İncir cekirdegi kadar beyniylemi diyorsun .. Onun kucukken cektigi acilara ragmenn buraya kadar gelmesi herseyi kanitliyor bence ..! Siz baskalarinin degil kendi beyninizle ugrasin

      Sil
  2. aynen katılyorm

    YanıtlaSil
  3. matraxcı: burak dilek
    herhalde yorum yaparken isim vermediğinize göre serdar ve arkadaşları bu yorumları yapmış:D

    YanıtlaSil
  4. ZKC'ye bunu yakıştıramadım. İlk önce dinleyici mesaj yollamış. Sonra ZKC de öyle hitap etmeye başlamış. Diğer yorum yapanlara katılıyorum. Serdar bile kendi programında hiçbir programcıya böyle ithaflarda bile bulunmazken , ZKC dinleyicinin gazına gelmiş . Ayrıca bunu Zekirdek forumlarında gördüm. Dedim herhalde şakasına , dalga geçme amaçlarıyla yalandan yazmışlardır diye düşündüm. Ama bir baktım gerçektende öyle ZKC'ye bunu hiç ama hiç yakıştıramadım.

    YanıtlaSil
  5. Sen bi kere Serdar'ın tırnağı bile olamazsn.Serdar diğer arkadaşlarının dediği gibi programında asla kimseye kötü birşey söylemez sn ise kendi sıfatını başkaları için kullanıyorsn ayıp amaa..Bk zekick serdar Türkiye'nin en iyi radyosunda ve en iyi radyoculardan biri kıskanma bu kadar yhuu..

    YanıtlaSil
  6. terbiyesiz kedi ulaşamadığı ete pis dermiş. zeki aynen o kedi serdar gökalp cok kalıteli bir yaın yaparak dınleyıcılerı gercekten güldürmeyi başarıyor ve dinleyıcılere karşı cok saygılı ve sevgili ama zeki dinleyicilerini hiç takmıyor bazen oluyo suratına kapatıyor cok densız daha bıde serdara laf atmış phhee ben gülüyorum ama bu zekiye gülüyorum zekiymiş sen ne zeki olmalısın be gerizekalı

    YanıtlaSil
  7. kim bu amele :D matrakmı sakatmı kim la bu :D :D

    YanıtlaSil
  8. Gerizekalı ya! ZKC Serdar'ın seviyesinde değil bir kere. Hatta bir seviyesi olduğunu bile sanmıyorum!

    YanıtlaSil
  9. eee ne demisler yarasi olan gocunur. Noldu zeki bey cekemiyosun degil mi serdarin kaliteli yayinlarini? Yazik oldu sana. Serdar kadar basina tas dussun. Demek ki Serdar'in iyi oldugunu kendi de biliyor ki, boyle bi sey yapmis. Yayina telefon baglayip insanlari bagirtmakla olmuyoar bu isler, biraz da haysiyet, yetenek, ve onemlisi seref lazim. Sende bunlar olmadigina gore bosuna ugrasma. Sen Serdar'in tirnagi bile olamazsin. CEKIRDEK !

    YanıtlaSil
  10. aynen katılıyorum arkadaşlar... serdarı çekemeyen o kadar çok insan varki şaşırmıyorm artık ama zkcdan hiç beklemezdim gerçi patavatsız olduğunu biliyordum ama seviye indiriyim derken kendi olmayan seviyesini düşürdü. sen serdarla hayatta boy ölçüşemezsin...

    YanıtlaSil
  11. serdar birtanedir. Seni izlerdim ve dinlerdim ama bi internet sitesinde tesadüfen karşıma çıktı "Salak Yayında" demişsin. Ve anında bıraktım dinlemeyi ve izlemeyi. Daha yayında doğru dürüst espri bile yapamıyosun kalkmış yayında ne diyosun.Sen önce espri yeteneğini geliştir. (Serdar Yayında,Serdar Gökalp
    Show - İki programıda harikadır.)

    YanıtlaSil
  12. biri zekiye twitter'dan siz radyocular televizyon programı yapamıyor demiş zekiyi ve serdarı kastederek. ama zeki ona laf sokmuş ve şöyle söylemiş "Serdarı dinlemedim ama eminim ki oda programı başarıyla yürütüyordur" gibi birşey söylemiş. O zaman "salak yayında" demiş şimdide onu korumuş çok merak ediyorum o zamandan bu zamana ne değişti.. -serdar gökalp gerçektende bir tanedir.

    YanıtlaSil
  13. Bana söyleyecek birşey kalmamış Serdar'ı çok güzel bir biçimde savunmuşlar. Senden iyi radyocuları kötüleyerek başarılı olamayacağını sende biliyorsun. Programının 10. yılıymış , 1000. yılı dahi olsa Serdar kadar iyi olamazsın, cut ;) !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum serdarın haberi yoktur bence bu kayıttan yoksa çok güzel atarlı atarlı inceden inceye gönderme yapar zekiye.Zeki sadece salak yayında diye tabirde bulabilir ama serdar akarda akar :D Seviyoruz seni Serdar Yayındaaa.

      Cutmuş guduymuş ne lan o öyle bebe programımı yapıyorsun zeki kardeş :D :D

      Sil
  14. serdar neden sessiz kalmıs bu duruma pekı?

    YanıtlaSil
  15. zekiye bi dava açılsın bakalım. en az 1500 kişi mahkemeye gideriz

    YanıtlaSil
  16. benim zekim süperdir aslanıma laf söyletmem

    YanıtlaSil
  17. Salak zkc nin tv programınıda izledik gerçekten çok zayıf biri her konuda kişiliksiz bir insanmış ki böyle bir konuşma yapmış.

    YanıtlaSil
  18. zeki sürekli aynı şeyleri yapar, serdar sürekli farklı şeyler yapıyor.zeki saygısız serdar saygılı.zeki bunları yapamazken serdar benzerini yapıyordu.

    YanıtlaSil
  19. serdarın motor ne alemde

    YanıtlaSil
  20. zeki süperdir bitanedir kimseye laf söyletmem.CUT!

    YanıtlaSil
  21. kendini bi halt zanneden ukela varlığa zeka kayahan coşkun denir. Kendi yaptıklarını Serdar'a mal etmiş.. Gerizekalı adam

    YanıtlaSil
  22. Kimin salak olduğu belli zeki biz çok iyi anlıyoruz merak etme ;)Sende radyocusun yaaa tabiiii

    YanıtlaSil
  23. Kışilıksizliğin yaptığın hakaretlerdn belli aynı şeyleri serdarın yûzúne söyle bi de istersen yiyosa salak kimmiş derinden hissedersin o zaman hasetçi adam gerci blmıyorum serdar senin gbi seviyesız bi insanla konuşmaya tenezzül edermi daha çok şeyler yazarım ama kufre girer:)

    YanıtlaSil
  24. Ya kimseye bir sey demeyin zekide guzel program yapiyor serdarda kimseyi suclamayin yargilamayin yanlislikla bir anda okumustur zeki onu

    YanıtlaSil
  25. Serdarin buna sesiz kalmasi onun degerliligini gosteriyor sadece...Serdar gibi keske birkac radyocu daha olsa...ama boyle birilerine laf atarak reytink kazanmak asla radyocu. ve bir kitleye hitap eden biri olamaz... sen uzun surmesin kardes emin ol

    YanıtlaSil
  26. Zeki iyi ÇOCUKtur lakin hatasız kul olmaz

    YanıtlaSil
  27. senin cektigin ses kaydina s.... aq bu ne lan? adam akilli ses cek kulagim s.. dinlemekten..

    YanıtlaSil
  28. Zeki espiri yapan biri birde18yas yorum yapsin sagliga zararli bir durum olusmus zeki ilkte sonda da bir numara kimse gelmez bir daha.

    YanıtlaSil
  29. Çekemeyenler anten taksın. Bu kadar net. Kimse serdar'a hakaret edemez. O gerçekten çok değerli bir insan. Serdar'ı çok seviyorum. Serdar yayında dinleyicilerine SELAMLAR :)

    YanıtlaSil

*PROFİL HESABINIZ YOKSA ANONİM (İSİMSİZ) SEÇEREK YORUM YAPABİLİRSİNİZ...